REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

                                         BOUTIQUE ROMANTIC HOTEL

                            REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

 

    ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Îmi exprim consimtamantul ca personalul receptiei Hotelului Boutique Romantic sa prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de catre mine in fisa de anuntare a sosirii si plecarii si care vor fi utilizate in conformitate cu Legea nr.677/201 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

Hotelul Boutique Romantic are obligatia de a asigura confindentialitatea datelor.

             Datele cu caracter personal pot fi sterse la cererea oaspetilor, in baza unei cereri scrise care poate fi depusa la receptia hotelului sau transmisa prin e-mail la adresa boutiqueromantichotel@gmail.com.

 

   CONDITII GENERALE:

 Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta hotelului. El se aplica tuturor turistilor, care il accepta prin insusi faptul cazarii lor in hotel si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve. Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau utilizarii facilitatilor hotelului fara respectarea normelor de securitate corespunzatoare acestora nu este responsabilitatea hotelului.

                 Folosirea prosoapelor, halatelor si a lenjeriilor din dotarea camerei este strict interzisa in alte scopuri (demacherea, stersul incaltamintei, etc.). Prosoapele se folosesc strict pentru uz corporal.

 

   REZERVARE

Rezervarea se poate face direct pe e-mail-ul nostru botiqueromantichotel@gmail.com

sau la numerele de telefon: 0756667775 sau  0237702640.

      Rezervarile negarantate vor fi retinute pana la ora 13 (ora locala ) din ziua sosirii si eliberate automat dupa aceasta ora, cu exceptia cazului in care a fost facuta o plata anticipata sau, in momentul rezervarii s-a specificat faptul ca este vorba despre (late check-out).

      In cazul in care exista o plata anticipata iar clientul nu se prezinta, hotelul isi rezeva dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si a elibera camera pentru restul perioadei rezervate .

 

    ANULAREA REZERVARII :

     Orice anulare de rezervare a cazarii se va trimite in scris pe adresa de e-mail sau se va comunica telefonic la numarul :0756667775 sau 0237702640 pana la ora 13 a zilei sosirii.

 

   TARIFE :

       Tarifele HOTELULUI BOUTIQUE ROMANTIC, pentru cazare, difera in functie de tipul de camera pentru care optati, de numarul de persoane care urmeaza sa fie cazate in camera.

        Cazarea copiilor cu varste cuprinse intre 0-6 ani este gratuita, daca nu se solicita pat suplimentar.

 

 

 

   CHECK-IN SI CHECK-OUT :

 Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 14.

       Eliberarea camerei(check-out) se face inainte de ora 12.

       In cazul in care, in prima zi de sejur, se solicita camera inainte de ora 14, se va onora solicitarea in limita disponibilitatii, fara a se percepe o taxa suplimentara.

       In ziua plecarii, daca eliberarea camerei se face dupa ora 12 si disponibilitatea camerei pe ziua in curs permite acest lucru, se va aplica o taxa suplimentara de 25% din contravaloarea noptii de cazare pentru intervalul 12.00-15.00, 50% din contravaloarea noptii de cazare pentru intervalul 15.00-18.00 si 100% contravaloarea noptii de cazare, daca se depaseste ora 18.00.

        Clientii care elibereaza camera pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la receptie, intr-un spatiu adecvat acestui serviciu, pentru un interval de 12 ore, fara costuri suplimentare.

 

   OASPETI SUPLIMENTARI :

       Oaspetii sunt obligati de a-si lasa actul de identitate la receptie pe toata perioada vizitei.

       Puteti primi oaspeti in camera dvs. in intervalul orar 08.00-20.00, fara costuri suplimentare.

       In cazul in care oaspetii dvs. raman in camera dupa ora 20.00, acestia trebuie sa se inregistreze la receptie prin completarea fisei de cazare si sa achite diferenta de tarif.

 

   MODALITATEA DE PLATA :

         Plata serviciilor se poate face numerar(RON), card sau transfer bancar.

         In cazul in care nu exista deja un contract incheiat, va informam ca plata serviicilor se face la check-in, cu numerar sau card.

         In cazul in care se doreste plata prin transfer bancar, se intocmeste o factura proforma care trebuie achitata in avans iar OP-ul, vizat de banca, se transmite pe e-mail.

         Factura fiscala se emite in momentul cazarii.

 

   FUMATUL

   Fumatul traditional si tigara electronica sunt strict interzise in incinta hotelului nostru, conform legislatiei aplicabile in  vigoare(legea 349/202 modificata si completata prin legea 15/2016).

      Hotelul are amenajat in aer liber spatiu pentru fumatori. Hotelul dispune doar de camere de nefumatori. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxa in valoare de 500 RON/zi reprezentand serviciile de igienizare a camerei. Ne rezervam dreptul de a evacua fortat din hotel clientii care nu respecta cerinta cu privire la FUMAT fara a returna contravaloarea platii camerei.

 

   ANIMALE DE COMPANIE:

Animalele de companie, indiferent de talie mare sau mica, nu sunt acceptate in incinta hotelului.

 

    SERVICII MIC DEJUN:

   Micul dejun se serveste in sala de mese situat la parterul hotelului in intervalul orar 07.00-10.00, de luni pana duminica inclusiv.

 

   SPATIUL DE PARCARE:

   Hotelul dispune de parcare proprie situat in fata cladirii. Locurile de parcare sunt puse la dispozitia clientilor hotelului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile.

           Spatiul existent in fata blocurilor nu este proprietatea hotelului si nu este destinat parcarii autoturismelor. Oaspetii care aleg sa parcheze masina in acest loc o fac pe propria raspundere.

             Desi luam toate masuriile de siguranta, nu ne asumam raspunderea in caz de furt sau daune asupra autoturismelor parcate pe suprafata proprietatii noastre. Pentru evitarea neplacerilor de acest gen va rugam sa nu lasati obiect de valoare in interiorul autoturismelor.

 

   SIGURANTA BUNURILOR PERSONALE:

Locatia noastra nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta HOTELULUI BOUTIQUE ROMANTIC.

          Recomandam clientilor nostri sa depoziteze bunurile de valoare in seiful existent la receptie.

 

    DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII:

HOTELUL BOUTIQUE ROMANTIC are dreptul de a selecta clientii.

           Oaspetii nostri au obligatia de a se conforma uzantelor hoteliere. Acestia trebuie sa respecte linistea in hotel, sala mese, parcare si normele de convietuire sociala si morala.

            De asemenea clientul trebuie sa aiba grija de proprietatea incredintata lui pe timpul cazarii. Contravaloarea eventualelor degradari sau distrugeri ale bunurilor apartinand HOTELULUI BOUTIQUE ROMANTIC va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

            HOTELUL BOUTIQUE ROMANTIC isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea in sala de mese a clientilor aflati in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti oaspeti.

 

   CLAUZE FINALE:

 Consideram ca orice client, in  momentul accesarii oricarui serviuciu oferit de catre HOTELUL BOUTIQUE ROMANTIC, a luat la cunostinta de termenii si conditiile mentionate mai sus si le-a acceptat in mod tacit.

             Termenii si conditiile mentionate mai sus pot fi oricand modificate de catre hotel fara a fi necesara o notificare in prealabil.

              Toate aceste norme au fost implementate pt a putea oferi oaspetilor nostri un sejur cat mai linistit si o experienta cat mai placuta pe parcurdul vizitei in locatia noastra.

               HOTELUL BOUTIQUE ROMANTIC se obliga sa rezolve orice reclamatie primita de la clienti in legatura cu serviciile prestate la locul situarii structurii hoteliere in maximum 24 de ore de la momentul formularii acesteia. Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii acestor termeni si conditii, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila.

              In cazul in care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdictia instantelor judecatoresti VRANCEA.

 

             VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI VA DORIM UN SEJUR CAT MAI PLACUT LA HOTELUL BOUTIQUE ROMANTIC!

 

 

 • Add to Phrasebook
   
  • No word lists for Romanian -> Romanian…
    
  • Create a new word list…
 • Copy